Περισσότεροι από 350 συνεργάτες της ESET από ολόκληρο το κόσμο επισκέφθηκαν τη χώρα μας στις 29 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2017 με αφορμή το ESET World 2017.

Στελέχη διοικητικά, marketing, πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, ερευνητές malware και αναλυτές που εργάζονται για την  ESET σε όλον τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στη βιομηχανία ασφάλειας και να συζητήσουν για τη στρατηγική και τάσεις του IT Security. Το φετινό ESET World 2017 υπήρξε η αφορμή για την παρουσίαση νέων λύσεων που προάγουν την προληπτική τεχνολογία και το artificial intelligence.

Παράλληλα συζητήθηκε η στρατηγική και οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Το συνέδριο στάθηκε επίσης η αφορμή για να επιβραβευθούν οι συνεργάτες που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στα μερίδια αγοράς.  Στο πλαίσιο αυτό, η ESET Hellas & Cyprus απέσπασε διάκριση του στην κατηγορία «New Business Champion 2017».