Ξεκίνησε χθες με χιλιάδες πελάτες, εκατοντάδες συνεργάτες και εκατομμύρια εικονικούς συμμετέχοντες από περισσότερες από 141 χώρες, το φετινό Oracle OpenWorld 2015 για την απόλυτη εμπειρία cloud.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε 18 χώρους στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, με επίκεντρο το Moscone Center και αποτελεί την πλέον εξέχουσα εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία στον κλάδο, περιλαμβάνοντας περισσότερες από 2.500 συνεδρίες, 3.000 ομιλητές και περισσότερες από 400 επιδείξεις της Oracle και εκθέσεις από συνεργάτες και πελάτες. Χθες βράδυ, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και Chief Technology Officer της Oracle, έδωσε το έναυσμα για τις βασικές παρουσιάσεις και συζητήσεις.

Παρουσίασε ένα ευρύ σύνολο από καινοτόμες λύσεις που θα διευρύνουν το Oracle Cloud, το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων cloud για μεγάλες εταιρείες και το μοναδικό πραγματικά ενοποιημένο. Η Tania Weidick, Vice President, Event Marketing, Oracle, δήλωσε: «Οι συμμετέχοντες στο Oracle OpenWorld 2015 θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό σόου καινοτομίας, τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που έχει σχεδιαστεί ώστε να τους ωθήσει σε νέα επίπεδα προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας. Αξιοποιήσαμε κάθε δυνατή ιδέα και ευκαιρία για το σχεδιασμό της εκδήλωσης ώστε να πετύχουμε μια καθηλωτική εμπειρία για τους πελάτες της Oracle, τους συνεργάτες και τους οπαδούς της.»