Η εφαρμογή BizeGate πλέον παρέχεται και μέσω της πλατφόρμας Azure της Microsoft. Η πλατφόρμα Azure, που συμπεριλαμβάνει τα Windows Azure και SQL Azure προσφέρει τα κατάλληλα λειτουργικά εργαλεία, για την υποστήριξη των εφαρμογών αυτοματοποίησης πωλήσεων (SFA) και τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (EVAN) της σουίτας εφαρμογών BizeGate.

Οι πελάτες, που έχουν πολλαπλές εγκαταστάσεις (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Ρουμανία) μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την cloud έκδοση της εφαρμογής με ασφάλεια και υψηλή διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τη Regate. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών ξεπερνάει το 99,999%, ενώ επιπλέον παρέχονται υπηρεσίες για backup και monitoring των υπηρεσιών και τεχνική υποστήριξη 24 x 7 x 365.

Με τη μετάβαση στην πλατφόρμα Azure η Regate είναι έτοιμη να υποστηρίξει τη νέα πλατφόρμα των φορητών κινητών τηλεφώνων Windows Phone 7, για τα οποία είναι γνωστό, ότι οι μέχρι σήμερα εφαρμογές, που λειτουργούσαν σε Windows 5/6 και 6.5 δεν θα είναι διαθέσιμες, καθώς το τεχνολογικό υπόβαθρο των Phone 7 είναι τελείως διαφορ ετικό από αυτό των Windows Mobile 5/6/6.5.