Η Intralot Italia, θυγατρική της Intralot στην Ιταλία, έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της 14ης απονομής των βραβείων 'Mediastars'.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 26 Μαΐου, η ιστοσελίδα  της  Intralot “Giochi e Scommesse” (www.intralot.it) διακρίθηκε με το  1ο βραβείο στη σημαντική κατηγορία “E-commerce και Διαδίκτυο” μεταξύ διαγωνιζομένων από όλους τους κλάδους και έλαβε το βραβείο “Special Stars” για την ανάπτυξη λογισμικού.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία DNSEE. H ιστοσελίδα της Intralot Italia πέτυχε έναν τέλειο συνδυασμό άριστου γραφιστικού σχεδιασμού και πρωτοποριακής τεχνολογίας, δημιουργώντας μία πρότυπη ιστοσελίδα e-commerce.

Τα ‘Mediastars’ συγκαταλέγονται στα πιο σημαντικά βραβεία στην Ιταλία στους τομείς της Διαφήμισης, της Εταιρικής Επικοινωνίας και της Επικοινωνίας Πολυμέσων. Οι νικητές των βραβείων επιλέγονται κατόπιν μίας αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιείται από ειδικούς στον τομέα της επικοινωνίας.  Κατά την αξιολόγησή τους λαμβάνονται υπ’ όψιν κριτήρια, όπως η δημιουργική ιδέα, η γραφιστική απεικόνιση, οι τεχνικές που εφαρμόστηκαν, η διαδραστικότητα και η ευκολία με την οποία οι χρήστες πλοηγούνται στην ιστοσελίδα.