Η SAP γνωστοποιεί την παγκόσμια διαθεσιμότητα της λύσης SAP HANA, η οποία φέρνει μια νέα γενιά λύσεων ανάλυσης, επιχειρησιακών εφαρμογών και λειτουργιών για την απλοποίηση του πληροφοριακού περιβάλλοντος, αξιοποιώντας την τεχνολογία in-memory computing της SAP.

Η ιδέα για τη λύση SAP HANA αναπτύχθηκε πέρσι την άνοιξη, η δοκιμαστική έκδοση παραδόθηκε σε επιλεγμένους πελάτες το Νοέμβριο του 2010 και τώρα είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό. Η λύση SAP HANA είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα νέα προϊόντα στην ιστορία της SAP. Η λύση SAP HANA παρουσιάζει ένα νέο πρότυπο υπολογιστικών δυνατοτήτων σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στις εταιρείες να επανεξετάσουν τις υπάρχουσες επιχειρηματικές προκλήσεις και να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις νέες.

Με τη λύση SAP HANA, οι πελάτες μπορούν να προσεγγίσουν τις επιχειρηματικές τους ανάγκες με πολύ διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας επαναστατικές μεθόδους ανάλυσης, απαράμιλλες νέες εφαρμογές και ήδη υπάρχουσες λύσεις της SAP που έχουν ανανεωθεί. Για επιπλέον πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.sap.com/platform/in-memory-computing/index.epx.