Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Μοτοδυναμική το έργο επέκτασης της πλατφόρμας Microsoft Dynamics AX + Annata IDMS, ώστε να περιλαμβάνει και τη δραστηριότητα της Porsche.

Η υλοποίηση του έργου γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία DIS, η οποία έχει υλοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, με μεγάλη επιτυχία, το σύστημα αυτό στη δραστηριότητα της Yamaha. Η διάρκεια υλοποποίησης του βασικού έργου ανέρχεται στους έξι μήνες, από τους οποίους οι δυο είναι αφιερωμένοι στην αναλυτική καταγραφή των απαιτήσεων και οι υπόλοιποι για την παραμετροποίηση, τη διεξαγωγή τεστ και τη μεταφορά δεδομένων.

Η παραγωγική λειτουργία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2017, ενώ για το BI reporting θα απαιτηθούν επιπλέον δυο μήνες. Βασικοί στόχοι του έργου είναι η δημιουργία μιας ενοποιημένης σύγχρονης πλατφόρμας για όλες τις δραστηριότητες της Μοτοδυναμικής, αλλά και μιας ενιαίας συστημικής κουλτούρας μεταξύ όλων των χρηστών, η επανεξέταση διαδικασιών και η εισαγωγή νέας γνώσης μέσω της υλοποίησης best practices και, πολύ σημαντικό, η ύπαρξη ιδιαιτέρως αυξημένων δυνατοτήτων reporting μέσω της Business Intelligence πλατφόρμας που παρέχεται.