Η Μ. Παπασάββας Α.Ε.Β.Ε σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο όμιλο πληροφορικής KocSistem στην Τουρκία, συμμετείχε σε διαγωνισμό για Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης της Δια Βίου Μάθησης στην Τουρκία, ο οποίος βρίσκεται στην φάση της αξιολόγησης.

Η Μ. Παπασάββας Α.Ε.Β.Ε. έχοντας αντίστοιχη τέτοια εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επενδύει συνεχώς σε τεχνολογίες εγκατάστασης, κατάρτισης/εκπαίδευσης, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ.Επιπρόσθετα, ο Μιχάλης Παπασάββας, Πρόεδρος της Μ. Παπασάββας Α.Ε.Β.Ε., συμμετείχε πρόσφατα ως επίσημος προσκεκλημένος της Κυβέρνησης του  Ουζμπεκιστάν σε διεθνές συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Τασκένδη, με θέμα “The effectiveness of anti-crisis program and priorities of post-crisis development in the case of Uzbekistan”.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν 45 χώρες, 20 από την Ευρώπη. Συμμετείχαν η World Bank, Asian Development Bank, EBRD, Islamic Bank, UNDP. Ο  Μ. Παπασάββας πραγματοποίησε  ομιλία σχετικά με την δυναμική  των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων  στο νέο οικονομικό περιβάλλον  και ιδιαίτερα τον ρόλο της  πληροφορικής και των νέων  τεχνολογιών, ως έξοδο από την  κρίση αλλά και για τη δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.  Στο συνέδριο συμμετείχαν συνολικά 90 σύνεδροι.