Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Xerox Hellas το έργο για την ανάπτυξη νέας εκτυπωτικής υποδομής της Inform Lykos. Πιο συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην ενίσχυση της υποδομής της Inform Lykos με σύγχρονη έγχρωμη laser τεχνολογία εκτύπωσης για την παραγωγή εφαρμογών τύπου: κινήσεων λογαριασμών, λογαριασμών πιστωτικών καρτών, direct mail, λοιπών έγγραφων προσωποποιημένης επικοινωνίας κ.α., τις οποίες η Inform Lykos αναλαμβάνει να διαχειριστεί για λογαριασμό τρίτων.

Μετά από ανάλυση των σύγχρονων αναγκών της, η Inform Lykos ανέθεσε στη Xerox να εγκαταστήσει τεχνολογία έγχρωμης εκτύπωσης διπλής όψης Xerox Χ980 CF, καθώς και εξειδικευμένου λογισμικού διαχείρισης της χρωματικής απόδοσης των παραγόμενων εκτυπώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, οι ομάδες εργασίας υποστηρίχθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της Xerox, ώστε να αναλυθούν όλες οι απαιτήσεις, από τον σχεδιασμό ως και την εκτύπωση των εφαρμογών, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν όλα τα επιμέρους στάδια και να επιτευχθεί η ποιοτική απόδοση της γραμμής παραγωγής.

Η σύγχρονη υποδομή που εγκαταστάθηκε από την Xerox εξυπηρετεί βέλτιστα τις απαιτήσεις των σύγχρονων, έγχρωμων και μεταβλητού περιεχομένου εφαρμογών, παρέχοντας στην Inform Lykos επιπλέον δυνατότητες στην παραγωγή άμεσης και εξατομικευμένης επικοινωνίας για τους πελάτες της, με την ποιότητα και την ευελιξία της laser εκτύπωσης, και προσφέροντας παράλληλα ιδιαίτερα υψηλή παραγωγικότητα.