Ένα νέο έργο πληροφορικής, ολοκλήρωσε η SingularLogic για τον ΟΤΕ που αφορά στην υλοποίηση της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης του ΟΤΕ (www.ote.gr). Το νέο site είναι εξ’ ολοκλήρου σχεδιασμένο από την αρχή, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, είναι φιλικό και απλό στην πλοήγηση, δίνοντας άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες, ώστε ο επισκέπτης – χρήστης να βρίσκει εύκολα πληροφορίες ή προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και να πραγματοποιεί ηλεκτρονικές αγορές.

Η υλοποίηση του έργου βασίστηκε πάνω σε τεχνολογία LIFERAY, η οποία αποτελεί την κορυφαία επιχειρησιακή web πλατφόρμα, παγκοσμίως, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη αξία στο προς υλοποίηση portal. Η νέα διαδικτυακή πύλη ote.gr αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο που λειτουργεί ως προέκταση των υπηρεσιών του OTE.

Μέσα από τη νέα ενότητα του MyOTE οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να διαχειριστούν ανά πάσα στιγμή όλες τις υπηρεσίες του, να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου τους, να αλλάξουν τη διεύθυνση αποστολής του λογαριασμού, να αναβαθμίσουν την ταχύτητα του internet και το πακέτο υπηρεσιών του OTE TV και να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους. Το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Τεχνόπολις, η οποία εξειδικεύεται σε υλοποιήσεις παρόμοιας μορφής έργων.