Η Dell Hellas ανακοίνωσε ότι η Πέγκυ Αντωνάκου από 1η Φεβρουαρίου, ανέλαβε καθήκοντα General Manager για το Consumer & Small Business στο Southeastern Europe (SEE).

 Η Π. Αντωνάκου εργάζεται στην Dell τα τελευταία 9 χρόνια και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων. Ξεκίνησε το 2002 στο τμήμα Marketing της Dell στα headquarters στις ΗΠΑ όπου συνετέλεσε στο λανσάρισμα επιτυχημένων σειρών μεταξύ των οποίων και η Dell XPS. Ερχόμενη στην Ελλάδα το 2007 ανέλαβε καθήκοντα Sales Manager στον τομέα του Consumer Business με χώρες ευθύνης την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο επιτυγχάνοντας σημαντικά μερίδια αγοράς και στις τρεις χώρες. Έχει MBA από το University of Michigan.

Επίσης στο πλαίσιο των διοικητικών αλλαγών, ο Πάνος Μπόλλας ανέλαβε, από 1η Φεβρουαρίου, τη θέση του Marketing Manager για το CSMB Southeastern Europe Region. Ο Π. Μπόλλας εντάχθηκε στην εταιρεία το 2008 ως Retail Marketing Manager στις αγορές της Βαλτικής, της Αδριατικής, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Κύπρου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας κατέχοντας στο παρελθόν θέσεις Communication Strategic Planner στην Leo Burnett και την Cream.