Η Πλαίσιο Computers υποδέχθηκε, στις 19 Ιουνίου στο Κέντρο Διοίκησης-Συναρμολόγησης-Logistics της Πλαίσιο Computers, περισσότερα από 40 Ανώτατα στελέχη μεγάλων Εταιρειών του ελληνικού επιχειρείν, στα πλαίσια του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις Κορυφής» της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), του φορέα που εκφράζει και εκπροσωπεί το ανώτατο μάνατζμεντ της χώρας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση και ξενάγηση στη Γραμμή Συναρμολόγησης Turbo-X Υπολογιστών και στα Logistics της Εταιρείας. Ο Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαίσιο Computers άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά της Εταιρείας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Πολυκαναλικό-Πολυπελατειακό-Πολυπροϊοντικό επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει και στις αναπτυγμένες Υποδομές, όπου βασίζεται η αποτελεσματική λειτουργία του.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Κώστας Γεράρδος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαίσιο Computers, ο οποίος έδωσε στα Μέλη της ΕΑΣΕ τη συνταγή υλοποίησης, το πώς δηλαδή επιτυγχάνονται τα παραπάνω. Βασικό συστατικό όπως είπε είναι το “Unorthodox management”, που σημαίνει απουσία σφιχτού οργανογράμματος και έμφαση στη γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε αλλαγή και όχι στις μακροχρόνιες προβλέψεις.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι  κ.κ. Γιώργος και Κώστας Γεράρδος απάντησαν στις ερωτήσεις των καλεσμένων μελών της ΕΑΣΕ  και αναπτύχθηκε διάλογος, κυρίως για το Ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.