Νέο έργο PocketBiz Sales στο Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων, Τρικκη ανέλαβε η εταιρεία Σύνολον, η οποία είναι συνεργάτης της SiEBEN.

Η γαλακτοβιομηχανία Τρικκη, η οποία ιδρύθηκε το 1960, παρασκευάζει ποιοτικά και γευστικά προϊόντα γάλακτος και έχει έδρα τη Θεσσαλία.

Η εταιρεία προχώρησε στην υλοποίηση της λύσης PocketBiz Sales, ώστε να ενισχύσει το τμήμα πωλήσεων και να καλύψει τις ανάγκες της στη διαδικασία της τιμολόγησης επί αυτοκινήτου.

Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει 28 άδειες του module Ex Van η εταιρεία είναι σε θέση πλέον να εκδίδει τα παραστατικά στο χώρο του πελάτη άμεσα, ελαχιστοποιώντας το χρόνο της επίσκεψης του πωλητή. Παράλληλα, ο πωλητής γνωρίζει κάθε στιγμή το απόθεμα του φορτηγού του, ενώ και η εκκαθάριση στο τέλος της ημέρας ολοκληρώνεται εντός ολίγων λεπτών.

Η υλοποίηση κάλυψε τις ανάγκες των πωλητών για την αντικατάσταση των προϊόντων, την τιμολόγηση των ζυγιζόμενων μέσω barcode (πχ τυρί φέτα, κασέρι), των ληγμένων προϊόντων και την γκάμα τιμολόγησης ανά εβδομάδα. Όλα τα παραστατικά που εκδίδονται από τους οδηγούς, ενημερώνουν το κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας χωρίς να απαιτείται η παρέμβαση κάποιου χρήστη.