Το Golden-i, το πρώτο Apple Premium Reseller store στα Βόρεια Προάστια άνοιξε τις πύλες του και επισήμως στον 1° όροφο του Golden Hall στο Μαρούσι με στόχο να ανταποκριθεί σε κάθε επιθυμία των θαυμαστών της Apple, η οποία συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα brands του πλανήτη σύμφωνα με το BrandZ Top 100 report.

Το Golden-i, που αποτελεί τη νέα σημαντική επένδυση της ACE-Hellas, είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple και φιλοδοξεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς των Βορείων Προαστίων. Άλλωστε, η δημιουργία του αποτέλεσε ένα όραμα για τη διοίκηση της ACE-Hellas, η οποία αναγνωρίζει ευκαιρίες στο χώρο της τεχνολογίας παρά την ύφεση.

Όπως τονίζει ο Διονύσης Ιωακείμ, Πρόεδρος ACE-Hellas: «Παρά την οικονομική κρίση, που πλήττει το χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών γενικότερα σε όλο τον κόσμο, αλλά και ειδικότερα στη χώρα μας, η Apple παραμένει ο ισχυρός παίκτης στο χρηματιστήριο της τεχνολογίας και συγχρόνως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες μάρκες στον κόσμο.»