Η AlfaVAD ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία διανομής με τη Websense Inc, που αφορούν τους τομείς web security, data security και email security, προστατεύοντας τα ευαίσθητα δεδομένα σε πάνω από 64 εκατομμύρια χρήστες.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Websense επιτρέπουν  την απρόσκοπτη και ευρεία χρήση του web, από την λειτουργία των social media έως και των cloud εφαρμογών, εξουδετερώνοντας κάθε εταιρικό κίνδυνο. Οι καινοτόμες λύσεις της γύρω από το email security προστατεύουν κάθε εταιρεία από τις εξελιγμένες μορφές απειλών, όπως στοχευμένες επιθέσεις και advance malware ενώ ταυτόχρονα ελαττώνουν το κόστος λειτουργίας της.

Ο κ. Γκανάς, Διευθύνων Σύμβουλος της AlfaVAD  δήλωσε, «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την έναρξη επίσημης συνεργασίας διανομής με την εταιρία  Websense, μιας και αναγνωρίζουμε την υπεραξία των λύσεων της στον τομέα της Ασφάλειας των Πληροφοριακών Συστημάτων».
 
«Η συνεργασία με την ΑlfaVAD, μια εταιρεία με προφίλ καθαρού διανομέα προστιθέμενης αξίας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, μιας και ενισχύουμε την αφοσίωσή μας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, με ένα καινούργιο και δυναμικό συνεργάτη», ανέφερε ο Guy Eilon, της Websense.