Η Cisco γνωστοποίησε πως η Blair Christie είναι η νέα Chief Marketing Officer, Worldwide Government Affairs, και αναλαμβάνει άμεσα.

Η B. Christie, πρώην Αντιπρόεδρος Εταιρικής Επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, διαδέχεται την Susan Bostrom, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία για να επιδιώξει μία νέα καριέρα. Η B. Christie θα εξακολουθήσει να αναφέρεται στον John Chambers.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στη Cisco, η Susan Bostrom ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία του Internet Business Solutions Group. Ως Chief Marketing Officer της Cisco, η Sue και η ομάδα της ενίσχυσαν το εμπορικό όνομα της εταιρείας, παρουσίασαν μία νέα διαφημιστική καμπάνια και νέο λογότυπο, ενώ έδωσαν νέα μορφή στην ιστοσελίδα Cisco.com. Εξάλλου, η Sue εμπλούτισε τις γνώσεις του marketing, κατά τη μετάβαση της Cisco από τα προϊόντα στις λύσεις και τις αρχιτεκτονικές, και διετέλεσε συνδιευθύντρια του Small Business Council της Cisco.

Η B. Christie, εκτός του ότι είναι υπεύθυνη του τμήματος Εταιρικής Επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα έχει και την ευθύνη των Οργανισμών Central Marketing και Worldwide Government Affairs της Cisco. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου θα συντονίζει και θα υποστηρίζει τις προσπάθειες της εταιρείας να επιταχύνει τις αλλαγές στην αγορά, ενώ θα ηγηθεί της ανάπτυξης μέσω στρατηγικών εταιρικής επικοινωνίας, διαχείρισης φήμης και μάρκετινγκ.