Η CA Technologies παρουσίασε μία φιλόδοξη στρατηγική που θα επιτρέπει στους πελάτες να αξιοποιούν την επιχειρηματική αξία του cloud computing στο πλαίσιο των ευρύτερων εταιρικών πληροφοριακών περιβαλλόντων, προσφέροντας μια ισχυρή σουίτα διαχείρισης βασισμένη στο cloud (CA Cloud-Connected Management Suite) που θα αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που παρουσιάζουν οι cloud τεχνολογίες.

Το όραμα της CA Technologies για την αποτελεσματική διαχείριση του cloud εστιάζει στη λεγόμενη “IT supply chain”, τον ολοένα δυναμικότερο συνδυασμό εξωτερικών και εσωτερικών πόρων που χρησιμοποιούν οι πληροφοριακοί οργανισμοί για την παροχή κρίσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών σε επιχειρηματικούς χρήστες και τους τελικούς χρήστες που είναι οι πελάτες τους.

Η σουίτα CA Cloud-Connected Management Suite θα επιτρέπει στους πελάτες να ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρόκληση μέσω τεσσάρων βασικών προϊόντων: α) CA Cloud Insight, β) το CA Cloud Compose, γ) το CA Cloud Optimize και δ) το CA Cloud Orchestrate. Οι νέες λύσεις θα βασίζονται στην τεχνολογία που αποκτήθηκε πρόσφατα από τις 3Tera, Oblicore και Cassatt, καθώς και στις εκτενείς προσπάθειες ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης cloud της CA Technologies.