Η Cententia ολοκλήρωσε έργο ticketing για την υποστήριξη της αλυσίδας καταστημάτων της WIND. Για το έργο αυτό το IS Operations της WIND επέλεξε το JIRA της Atlassian Software, μια λύση βασισμένη σε "open source" προϊόν.

Όπως δήλωσε ο Δημοσθένης Νικολόπουλος, Διευθυντής του ΙΤ Operations and Program Office της WIND, “Η επιλογή μας στηρίχτηκε σε 2 άξονες, πρώτον στο χαμηλό κόστος απόκτησης και συντήρησης του προϊόντος  και δεύτερον στην ευελιξία που προσφέρει το προϊόν, επιτυγχάνοντας χαμηλό time to market στις άμεσες  εμπορικές και τεχνικές ανάγκες, έτσι ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσειs στο τομέα του customer experience”.

Με την λύση αυτή εξυπηρετούνται όλα τα αιτήματα που αφορούν υποθέσεις πελατών και θέματα τεχνικής υποστήριξης των καταστημάτων της WIND Ελλάς σε 400 σημεία σε όλη τη χώρα. Η εφαρμογή προσαρμόστηκε πλήρως στις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας κάνοντας χρήση του ενσωματωμένου workflow μηχανισμού, επεκτασιμότητας και ασφάλειας σε επίπεδο χρηστών και εκτενών αναφορών καθώς και reports που βοηθούν στην παρακολούθηση των SLA και συνδράμουν στην όλο και καλύτερη εξυπηρέτηση του Mobile και  Fixed πελάτη της WIND.