Η Manpower εξαγόρασε την Comsys IT Partners, εταιρεία με ηγετική θέση στις υπηρεσίες στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Η συμφωνία έχει ήδη εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια και των δύο εταιρειών. Οι υπηρεσίες της Comsys IT Partners θα ενσωματωθούν στις υπηρεσίες που προσφέρει η Manpower Professional, δηλαδή στον κλάδο της εταιρείας που εστιάζει στην εύρεση εξειδικευμένων στελεχών. Με την απορρόφηση της Comsys IT Partners και σε συνδυασμό με την Elan, τα έσοδα της Manpower από υπηρεσίες στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών καθώς και από την ανάληψη επιχειρησιακών λειτουργιών στο ΙΤ ξεπερνούν τα 2,5 δισ. δολάρια.

Ο συνολικός αριθμός των Συμβούλων Εργασίας της Manpower μετά τη νέα αυτή συνεργασία θα ξεπεράσει τους 25.000 και τα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της Manpower θα φθάσουν, με την προσθήκη των 400 γραφείων της Comsys, τα 4.400. Η συγκεκριμένη εξαγορά διευρύνει περαιτέρω τη γεωγραφική κάλυψη της Manpower παγκοσμίως, η οποία είναι η μοναδική εταιρεία με παρουσία σε 82 χώρες και στις 5 ηπείρους.