Έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο της «3ης Καλύτερης Ομάδας Επιχειρησιακής Συνέχειας» παγκοσμίως το 2010, η COSMOTE απέσπασε σημαντική διάκριση στα Διεθνή Βραβεία Business Continuity 2011, που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Μαΐου στο Λονδίνο, κερδίζοντας το βραβείο «Highly Commended Business Continuity Manager of the Year».

Η εταιρεία επίσης κατέκτησε την τέταρτη θέση στην κατηγορία «Business Continuity Team of the Year» και την έκτη στην κατηγορία «Business Continuity Initiative of the Year».  Η COSMOTE αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κατάφερε να διακριθεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό των Βραβείων Επιχειρησιακής Συνέχειας, αλλά και τη μόνη εταιρεία εκτός Μεγάλης Βρετανίας που κέρδισε μία θέση στη λίστα των τελικών υποψηφίων.

Τα Διεθνή Βραβεία Επιχειρησιακής Συνέχειας που διοργανώνει το εξειδικευμένο σε θέματα του κλάδου βρετανικό περιοδικό Continuity Insurance & Risk (CIR) από το 1999, στόχο έχουν να αναδείξουν τις κορυφαίες πρακτικές Επιχειρησιακής Συνέχειας παγκοσμίως. Για το 2011, τα βραβεία περιελάμβαναν 19 κατηγορίες. Στις πρώτες θέσεις των βραβείων βρίσκονται εταιρείες όπως οι Financial Times, η Northern Trust και το Lloyds Banking Group.