Η D.D. SYNERGY Α.Ε. προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού της NUBIS Α.Ε. και στην ανάληψη του management της εταιρίας. Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της NUBIS είναι ο κ. Ιωάννης Μπρατάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της D.D. SYNERGY από την ίδρυσή της.

Στη μετοχική σύνθεση της NUBIS παραμένει η Quest Συμμετοχών, όπως και το venture capital First Athens. Τα περισσότερα στελέχη της Nubis παραμένουν στη θέση τους, ενώ εμπλουτίστηκε η εταιρεία και με νέα στελέχη στο πλαίσιο των εσωτερικών δομικών αλλαγών που έγιναν ένεκα της εξαγοράς. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της NUBIS τονίζει ότι «σκοπός μας είναι να επενδύσουμε σε κλαδικές λύσεις για κάθετες αγορές και να παρέχουμε εφαρμογές τεχνολογίας αιχμής σε εξαιρετικά προσιτά οικονομικά πλαίσια για τις μικρές και μεσαίες εταιρίες.

Η διάθεση των εφαρμογών της NUBIS αποκλειστικά σε cloud και το σύστημα “Pay as you Go” όπου κάθε εταιρεία μπορεί να πληρώνει κάθε μήνα μόνο για τον αριθμό των χρηστών που χρησιμοποιούν το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα σε πολλές εταιρίες να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες και επιχειρησιακές εφαρμογές χωρίς να αντιμετωπίζουν κοστολογικά εμπόδια…». Η επένδυση αυτή της D.D. SYNERGY λειτουργεί συμπληρωματικά και εξελικτικά ως προς τη δραστηριότητά της και συγκεκριμένα στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής με κεντρικό άξονα το λογισμικό SAP.

Η D.D. SYNERGY αποτελεί από το 1999 έναν από τους σημαντικότερους Πιστοποιημένους Συνεργάτες της SAP στην Ελλάδα. Η NUBIS έχει αναπτύξει λύσεις Εμπορικής & Λογιστικής Διαχείρισης (light ERP) και Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) σε τεχνολογία CLOUD. Οι εφαρμογές της NUBIS παρέχονται μέσα από το AZURE CLOUD της MICROSOFT, παρέχοντας πλήρη ασφάλεια των δεδομένων των πελατών της και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους.