Η Data Communication έλαβε τη διάκριση «2010 Microsoft Dynamics ISV (Independent Software Vendor) award finalist» για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

 Τα βραβεία «Microsoft Dynamics Partner of the Year» αναγνωρίζουν την εξαιρετική επιχειρηματική απόδοση με τη βελτιστοποίηση της χρήσης των εφαρμογών Microsoft Dynamics. Οι εταιρείες, οι οποίες λαμβάνουν αυτή τη διάκριση, ουσιαστικά βραβεύονται για την προσφορά καινοτόμων λύσεων που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και υπερβαίνουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Το βραβείο απονεμήθηκε στο Συνέδριο Παγκόσμιων Συνεργατών της Microsoft 2010, τη βασική εκδήλωση στην οποία η Microsoft τιμά τους συνεργάτες της, που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον D.C.

Η τελική επιλογή των συνεργατών της εταιρείας βασίστηκε στις επιδόσεις των επιχειρήσεων και την αφοσίωσή τους στην παροχή λύσεων που ανταποκρίνονται στις ποικίλες ανάγκες των εκάστοτε πελατών. Βασικά κριτήρια επιλογής των Πιστοποιημένων Συνεργατών της Microsoft Dynamics είναι τα ποσοστά πωλήσεων, η τεχνογνωσία των προϊόντων και υπηρεσιών Microsoft Dynamics καθώς και η συνολική εικόνα της εταιρίας.