Η Entersoft συμμετείχε σαν Μεγάλος χορηγός, στο IT Directors Forum 2009 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/10/2009 στο κτήμα Pentelikon.

Το συνέδριο IT Directors Forum: Dynamic Business Enabler To Performance Driver, πρόκειται για το πλέον καταξιωμένο συνέδριο με τους περισσότερους χορηγούς και συμμετέχοντες στο χώρο του ΙΤ που φέτος συμπλήρωσε 4 χρόνια ζωής. Πιστό στην παράδοση της μετάδοσης εμπειριών από το διεθνές γίγνεσθαι, το IT Directors Forum φιλοξένησε φέτος 4 διεθνείς ομιλητές, δημιουργώντας ένα μοναδικό για την Ελλάδα περιεχόμενο που προκάλεσε αίσθηση.

Το συνέδριο αυτό, ήταν ιδιαίτερης σημασίας, καθώς παράλληλα με όλα τα σημαντικά θέματα που αναλύθηκαν, η Entersoft σε συνεργασία με την DSGI South-East Europe (Κωτσόβολος), παρουσίασαν ένα case study βασισμένο στο λογισμικό της Entersoft Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) με τίτλο “Managed Operations Με Πελατοκεντρική Κατεύθυνση”.

Ομιλητής της παρουσίασης ήταν ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Διευθυντής Πληροφορικής της DSGI South-East Europe, ο οποίος μέσα από παραδείγματα ανέλυσε και ανέδειξε την βελτιστοποίηση της παραγωγικής λειτουργίας μέσω του προηγμένου πληροφοριακού συστήματος της Entersoft, καθώς και πως το Entersoft CRM μπορεί να αποτελέσει βασικό συντελεστή εντοπισμού και δημιουργίας νέων πηγών εσόδων.