Η X. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε., επέλεξε την ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών Entersoft Business Suite.

Στόχος της εταιρείας είναι η αναβάθμιση και ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των λειτουργιών και διαδικασιών της στον  Οικονομικό, Εμπορικό και Παραγωγικό τομέα, ενοποιώντας τις διαδικασίες της.

Η X. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε. ιδρύθηκε το 1974, εκδίδει την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», την «Κυριακάτικη Ελευιεροτυπία» καθώς και τα ένθετά τους και διαχειρίζεται το ενημερωτικό portal www.enet.gr. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1998 και απασχολεί πάνω από 900 άτομα προσωπικό. Η ολοκλήρωση του έργου, λόγω του μεγέθους του, πραγματοποιείται σε δύο φάσεις.  Η πρώτη φάση επικεντρώνεται στην ενδο- επιχειρησιακή οργάνωση, εστιάζοντας στην οικονομική, λογιστική, εμπορική και παραγωγική λειτουργία του οργανισμού.

Για την ενίσχυση της πελατοκεντρικής της προσέγγισης η εταιρεία εφαρμόζει το Entersoft CRM, ενώ με την εξειδικευμένη λύση Entersoft Service Management παρακολουθεί την προληπτική συντήρηση των μηχανών και υποστηρίζει το τμήμα Help Desk της. Η δεύτερη φάση προβλέπει την επέκταση του έργου σε θέματα που ενισχύουν την εξωστρέφεια της X. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε., μέσω του Entersoft Ε-Commerce,  ισχυροποιώντας τις σχέσεις και την επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες της.