Ο όμιλος ALFA WOOD και ΣΕΛΜΑΝ επέλεξαν για πληροφοριακό σύστημα την ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού Entersoft Business Suite.

Το σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα υποστηρίζει αρμονικά τη νέα οργάνωση του ομίλου, ιδιαίτερα μετά την εξαγορά της ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε., αυτοματοποιώντας τις εταιρικές του διαδικασίες, προσφέροντας την απαραίτητη ευελιξία και προσαρμογή στις νέες επιχειρηματικές συνθήκες. Ο όμιλος ALFA WOOD, απασχολεί 245 εργαζόμενους, διαθέτοντας 13 εργοστασιακά συγκροτήματα και υποκαταστήματα, με εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία, ενώ διαθέτει συνολικά 11 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και κατέχει σταθερά μια από τις ηγετικές θέσεις στην Ελληνική αγορά ξύλου.

Η ολοκληρωμένη λύση του Entersoft Business Suite ανταποκρίνεται πλήρως στις πολύπλοκες δραστηριότητες του ομίλου και τη μεγάλη γεωγραφική του διασπορά, χαρακτηριστικά που έθεταν την ανάγκη για ένα ενιαίο λογισμικό με δυνατότητες πολυεταιρικής οργάνωσης για τη διαχείριση και παρακολούθηση του ομίλου σε εταιρικές διαστάσεις. Ακόμη, ο όμιλος ενδυναμώνει την πελατοκεντρικότητά του μέσω του Entersoft CRM, στο οποίο ενσωματώνονται οι λειτουργίες marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Ταυτόχρονα, ενισχύει την εξωστρέφειά του μέσω του Entersoft e-Commerce, με τη δημιουργία portal με λειτουργίες Β2Β και Β2C, ισχυροποιώντας τις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες του ομίλου, χάρη στην εύκολη προσβασιμότητα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ενισχύοντας συνολικά την ανταγωνιστικότητά του.