Η MediaCorp Σιγκαπούρης επέλεξε την Ericsson για την παροχή και διαχείριση των νέων over-the-top υπηρεσιών μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης για τους πελάτες της.

Αυτή είναι η πρώτη σύμβαση υπηρεσιών διαχείρισης της Ericsson με εταιρεία Μέσων στην Ασία και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών λύσεων της Ericsson, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν περιεχόμενο video οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε μια ευρεία γκάμα συσκευών. Η MediaCorp είναι ο κορυφαίος οργανισμός Μέσων της Σιγκαπούρης με 7 τηλεοπτικά κανάλια, 13 ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και εφημερίδες, περιοδικά, ταινίες, ψηφιακά και άλλα Μέσα.

Οι τηλεθεατές της αποτελούν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς της Σιγκαπούρης και τα διεθνή NewsAsia κανάλια, είναι από τα πρώτα αγγλικά κανάλια ειδήσεων ιδιοκτησίας της Ασίας και έχουν προβολή σε όλη την περιφέρεια. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της MediaCorp, αυτή η συμφωνία υποστηρίζει την επέκταση δραστηριοτήτων τους και θα βοηθήσει στην οικοδόμηση άμεσης, διαδραστικής  σχέσεις με τους καταναλωτές. Η Ericsson θα προμηθεύσει, θα ενσωματώσει, θα διαχειρίζεται και θα είναι υπεύθυνη λειτουργίας για την ολοκληρωμένη end-to-end τεχνική λύση για πέντε χρόνια.