Αύξηση του μεριδίου της στην αγορά των Business Centers πέτυχε η Global Business Services, με υψηλή πληρότητα των μισθωμένων θέσεων εργασίας που αγγίζει το επίπεδο του 95%.

H Global Business Services, εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, δημιούργησε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι, όπου καλύπτει τις στεγαστικές ανάγκες των εταιρειών, μισθώνοντάς τους γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, με τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, με άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες και μεγάλο bandwidth.

Η Global Business Services, όπως υποστηρίζει, απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από τα έξοδα δημιουργίας επαγγελματικής στέγης (αγορά επίπλων, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, σύνδεσης διαδικτύου, οικοδομικών εργασιών) και τους δίνει την ευελιξία να στεγάζονται σε κτίρια προβολής, για όσο ακριβώς χρονικό διάστημα επιθυμούν, αποφεύγοντας τις μακροχρόνιες μισθωτικές σχέσεις.

“Επιπλέον μία επιχείρηση, που στεγάζεται στη Global Business Services, επιτυγχάνει εξοικονόμηση πόρων διότι πληρώνει ακριβώς για όσες θέσεις εργασίας έχει, διατηρώντας την ευελιξία της σε περιόδους οικονομικής κρίσης”.