Το οπτικό δίκτυο της hellas online έχει επεκταθεί κατά 1.000 χλμ. από τις αρχές του χρόνου, φτάνοντας τα 3.500 χλμ. το Νοέμβριο του 2008, και καλύπτοντας την ηπειρωτική Ελλάδα κατά το μεγαλύτερο μέρος της, ενώ οι συνολικές επενδύσεις για την ανάπτυξη του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών έχουν φτάσει περίπου τα 152 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στις συνεγκαταστάσεις του δικτύου της hellas online σε κόμβους του ΟΤΕ, φτάνουν τις 162. Οι υπηρεσίες hol telephony και double play για εταιρικούς και οικιακούς πελάτες, μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online είναι πλέον διαθέσιμες σε 84 πόλεις, στους 44 από τους 51 νομούς της χώρας.

Συγκεκριμένα οι νομοί που καλύπτονται από το δίκτυο της εταιρείας είναι οι εξής: Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Άρτα, Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Γρεβενά, Δράμα, Δωδεκάνησα, Έβρος, Εύβοια, Ζάκυνθος, Ηλεία, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κορινθία, Κυκλάδες, Λακωνία, Λάρισα, Λασίθι, Λέσβος, Μαγνησία, Μεσσηνία, Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Ροδόπη, Σάμος, Σέρρες, Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Χανιά, Χίος.