Η HP θα προχωρήσει σε επένδυση ύψους $1 δισ. στην επιχειρησιακή μονάδα Enterprise Business, με στόχο να δημιουργήσει μια νέα γενιά πληροφοριακών υπηρεσιών για επιχειρήσεις.

Οι αλλαγές στη μονάδα Enterprise Business, οι οποίες θα βασιστούν στην τεχνολογία αιχμής και το κορυφαίο λογισμικό της HP, θα ωφελήσουν σημαντικά τους πελάτες, καθώς θα δημιουργήσουν νέες δυνατότητες, ενώ και ο χρόνος παροχής των υπηρεσιών θα βελτιωθεί σημαντικά.

Η HP θα επενδύσει σε πλήρως αυτοματοποιημένα, προτυποποιημένα, εμπορικά data centers τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα βασίζονται στην υποδομή Converged Infrastructure της HP και θα λειτουργούν με βάση το κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης της εταιρείας. Έχοντας η ίδια προχωρήσει στην αλλαγή της πληροφοριακής της υποδομής, η HP αξιοποιεί αυτή την εμπειρία της για να βοηθήσει τους πελάτες της στη μετάβαση των εφαρμογών τους σε σύγχρονες πλατφόρμες υποδομής, ενισχύοντας έτσι την ταχύτητα και την αποδοτικότητα των λειτουργικών τους διαδικασιών. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών από τη χρήση τεχνολογικών υπηρεσιών.