Η ICAP Group πιστοποιήθηκε από την Google για την πώληση ΑdWords σε όλες τις 5 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στις οποίες η ICAP έχει τοπική παρουσία, συγκεκριμένα, εκτός της Ελλάδος, στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στη Σερβία και στην Κύπρο.

H Google προσφέρει σε συνάρτηση με τις αναζητήσεις που κάνει ο χρήστης, διαφημιστικό χώρο με τη μορφή κειμένου (AdWords). Ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google, η ICAP προσφέρει την πώληση του προγράμματος AdWords και υποστήριξη των πελατών στις παραπάνω αγορές. Σημειώνεται ότι η ICAP έχει τα τελευταία 2 χρόνια εξυπηρετήσει περισσότερες από 800 μικρομεσαίες κυρίως επιχειρήσεις να βρουν πελάτες μέσα από τα διαφημιστικά προϊόντα της Google.

Η πώληση των Google AdWords στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια συμπληρώνει τα online διαφημιστικά προϊόντα της ICAP, με αιχμή του δόρατος τον μεγαλύτερο και πληρέστερο οδηγό επιχειρήσεων στα Βαλκάνια, findbiz, o οποίος πλέον διαθέτει στοιχεία 30,000 επιχειρήσεων από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία, καθώς και 100,000 ελληνικών.