Η ICAP Group έλαβε τη τιμητική διάκριση Ruban d’Honneur από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό European Business Awards, και πλέον καθίσταται ως 1 από τις 10 επιχειρήσεις της Ευρώπης για το 2012/13 στην κατηγορία Business of the Year (με τζίρο 26-150 εκατ. ευρώ).

Η ανάδειξη της ICAP Group, αποτελεί συνέχεια στη διάκριση του Ομίλου, αφού στο προηγούμενο στάδιο του διαγωνισμού είχε ανακηρυχθεί «Εθνικός Πρωταθλητής» (National Champion) στην κατηγορία «Επιχειρήσεις της Χρονιάς». Τα κριτήρια επίτευξης της σημαντικής αυτής διάκρισης, για την ICAP Group, αφορούν στη πεμπτουσία της επιχειρηματικότητας, ήτοι στα επιχειρησιακά της επιτεύγματα, τον λειτουργικό της δυναμισμό, τη στρατηγική της εστίαση και τα ηθικά της πρότυπα. Η ΙCAP Group, που είναι η μοναδική εταιρεία από την Ελλάδα στην κατηγορία, της θα διεκδικήσει την ανώτατη ευρωπαϊκή διάκριση ως «Ευρωπαϊκή Επιχείρηση της Χρονιάς (European Business of the Year) 2012/13». Η ανακοίνωση των νικητών του τελικού γύρου θα γίνει στα πλαίσια ειδικής τελετής, τον Απρίλιο του 2013.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της ICAP, δήλωσε σχετικά: «Στην ΙCAP Group είμαστε περήφανοι, που στα πλαίσια του δύσκολου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που αντιμετωπίζει η χώρα μας, καταφέρνουμε να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας, για το καλό των πελατών μας αλλά και για τη διατήρηση της ευρωστίας μας. Ο πολυσχιδής χαρακτήρας μας και η μεγάλη ανάπτυξή μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στη ΝΑ Ευρώπη, θέτουν συνεχώς καινούργιες προκλήσεις στις οποίες ανταποκρινόμαστε με πολύ σκληρή προσπάθεια.»