Η Incadea Gmbh, θυγατρική της Real Consulting, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των κάθετων λύσεων για την αγορά αυτοκινήτου, έγινε μέλος για δεύτερη φορά, του Microsoft Dynamics Inner Circle, μιας επίλεκτης ομάδας η οποία αποτελεί το 5% των βασικών στρατηγικών συνεργατών του Microsoft Dynamics παγκοσμίως.

Η Microsoft τίμησε την Incadea, απονέμοντας της τον ξεχωριστό τίτλο του 2010 Microsoft Dynamics Inner Circle για τη δέσμευση και αδιάκοπη προσπάθεια των συνεργατών και του προσωπικού της, στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πελατών. Η διάκριση 2010 Microsoft Dynamics Inner Circle ανακοινώθηκε  κατά τη διάρκεια του Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC), που διεξήχθη στην Ουάσιγκτον.

Η κα. Δημητροπούλου Διευθύνουσα Σύμβουλος της Incadea, δήλωσε σχετικά. «Η αναγνώριση της Incadea ως «Microsoft Dynamics Inner Circle» αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς δεδομένου ότι η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής μας. Βασική μας προτεραιότητα είναι όχι μόνο να πληρούμε αλλά και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας».