Ο Βασίλης Νικολόπουλος, founder και CEO της Intelen, στο πλαίσιο της ομιλίας που έδωσε στο Green ICT Forum, ανακοίνωσε και επίσημα την επιλογή της Intelen από το leading περιοδικό / εκδοτικό οίκο Red Herring των ΗΠΑ για θέματα VC και Innovation, ως finalist για τις πιο καινοτόμες τεχνολογικές εταιρείες στην Ευρώπη για το 2010.

«Μετά την επιλογή μας από το Guidewire group ως υποψήφιοι για τις κορυφαίες start-up εταιρίες παγκοσμίως, έρχεται και μία άλλη εξίσου σημαντική διάκριση για Ελληνική εταιρία από το σημαντικότερο περιοδικό innovation και VC strategy των ΗΠΑ, για να μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε υπηρεσίες του μέλλοντος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Β. Νικολόπουλος.

Η εταιρεία επιλέχθηκε μέσα σε εκατοντάδες Ευρωπαϊκές εταιρείες για το top-100 σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, από τους αναλυτές του Red Herring. Η Intelen θα παρουσιάσει σύντομα και στην Ελληνική αγορά τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες της σε Web 2.0 Smart metering, διαχείριση ενεργειακού κόστους και εφαρμογών Smart Grids, βάση κοινωνικής δικτύωσης και ενεργειακών πληροφοριακών συστημάτων.