Η Intracom IT Services ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση του i-PROFITS Internet Banking System στο Ελληνικό Υποκατάστημα της Ρωσικής Τράπεζας KEDR.

Η Τράπεζα KEDR ιδρύθηκε το 1991 στη Ρωσία, στην περιοχή της Σιβηρίας. Η Τράπεζα είναι η πρώτη Ρωσική Τράπεζα που βγήκε στην Τραπεζική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανοίγοντας το 2007 το υποκατάστημά της στην Ελλάδα. Από την έναρξη των εργασιών του, το υποκατάστημα της Τράπεζας στην Ελλάδα επέλεξε και λειτουργεί με το Core Banking Σύστημα PROFITS. Η τεχνική αρχιτεκτονική του i-PROFITS είναι τελευταίας τεχνολογίας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας.

Παρέχει υψηλό βαθμό διαθεσιμότητας (high availability), κατανομής φορτίου (load balancing) και μετάπτωσης υπηρεσίας λόγω βλάβης (fail over). Επιπροσθέτως, λόγω της Service Oriented Αρχιτεκτονικής (SOA) της πλατφόρμας PROFITS Gateway στην οποία βασίζεται, το i-PROFITS λειτουργεί σε on-line, real-time χρόνο με το Core Banking Σύστημα i-PROFITS του Ομίλου Intracom IT Services, ενώ παράλληλα μπορεί να είναι εντελώς ανεξάρτητο από το Core Banking Σύστημα που χρησιμοποιεί η Τράπεζα.