Η Intralot έλαβε τη διάκριση "Lottery Operator 2010" στην τελετή απονομής των σημαντικότερων βραβείων του κλάδου που διοργανώνει το περιοδικό E-Gaming Review και πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει τα επιτεύγματα της Intralot στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, όπου η εταιρεία έχει επιδείξει πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογία, ηγεσία και καινοτομία.

Η Intralot έχει αναπτύξει δραστηριότητες διαχείρισης λοταριών σε πολλές χώρες σε όλον τον κόσμο πάντα σύμφωνα με τις αρχές της υπεύθυνης συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια. Τόσο ως προς την παροχή κορυφαίας τεχνολογίας, όσο και ως προς την εμπορική διαχείριση, η Intralot διαχειρίζεται λοταρίες με επιτυχία προσφέροντας στους παίκτες συναρπαστικά παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες με τη συνεισφορά της σε κοινωφελείς σκοπούς.

Επιπλέον, η Intralot Interactive μπήκε στην έγκυρη λίστα Power50 με τις πιο σημαντικές εταιρείες στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών που καταρτίστηκε από το περιοδικό E-Gaming Review.