Η Intralot, μέσω της θυγατρικής της Intralot do Brazil, θα είναι ο νέος διαχειριστής on-line παιχνιδιών για λογαριασμό της Πολιτειακής Λοταρίας του Ρίο ντε Τζανέιρο, LOTERJ.

Το πρώτο παιχνίδι που θα προσφέρει είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός ΚΙΝΟ και στιγμιαίου λαχείου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του 2008 σε ένα αρχικό δίκτυο 1.000 σημείων πώλησης, συνδεδεμένων on-line. Η γκάμα των παιχνιδιών, καθώς και το δίκτυο αναμένεται να επεκταθούν περαιτέρω, σύμφωνα με την πορεία του έργου. Η Intralot do Brazil θα έχει την πλήρη διαχείριση των παιχνιδιών.  

Η LOTERJ λειτουργεί την παραδοσιακή λοταρία για περισσότερα από 60 χρόνια. Από το 1991 κατέχει την ηγέτιδα θέση ανάμεσα στις Πολιτειακές Λοταρίες της Βραζιλίας, μετά από την εισαγωγή ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς στιγμιαίου λαχείου. Με την εισαγωγή ενός on – line συστήματος τελευταίας τεχνολογίας, η Intralot περνάει τη λοταρία σε μια νέα εποχή, ενώ μέσα από τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της LOTERJ, στοχεύει να διευρύνει την επιτυχία της Λοταρίας.