Η Intralot εισέρχεται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Κεντρικής Αμερικής, με την υπογραφή 10ετούς συμβολαίου για τη διαχείριση τυχερών παιχνιδιών στη Γουατεμάλα.

Η Intralot προχώρησε στη σύσταση κοινοπραξίας, στην οποία είναι ο βασικός μέτοχος, μαζί με τις εταιρείες International Gaming, SGLBVI και VLTBVI. Η λοταρία στη Γουατεμάλα θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του ιδρύματος “Fundaciοn del Nino”, κύριος σκοπός του οποίου είναι η προστασία των παιδιών στη Γουατεμάλα και οι πόροι του προσφέρουν αρωγή στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Η SGLBVI κατέχει άδεια για τη λειτουργία online λοταρίας στη Γουατεμάλα και η VLTBVI  έχει αδειοδοτηθεί για τη λειτουργία βιντεολόττο.

Η Intralot θα προσφέρει στην αγορά της Γουατεμάλας μία γκάμα αριθμοπαιχνιδιών, στιγμιαίων λαχείων και βιντεολόττο, στην οποία μελλοντικά ενδέχεται να προστεθούν και άλλα παιχνίδια.

Το έργο περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών, κεντρικού συστήματος, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών, όλων των σχετικών υπηρεσιών λογισμικού και συντήρησης, καθώς και τερματικών microLOT.