Ο Όμιλος Intralot εξαγόρασε ποσοστό 33% στην εταιρεία Kelicom, μέσω της θυγατρικής της Intralot Holdings International Ltd.

Με αυτή την εξαγορά η Intralot αποκτά  πρόσβαση στο στρατηγικό μερίδιο που η εταιρεία κατέχει στη Favorit Bookmakers’ Office LLC (Favorit), έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές αθλητικού στοιχήματος στη Ρωσία, καθώς και στη μεγάλη βάση πελατών της. Η Kelicom είναι ο πλειοψηφικός μέτοχος της Favorit κατέχοντας μερίδιο 74,9%. Η Intralot έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το ποσοστό συμμετοχής της στην Kelicom σε 100% και να αναλάβει τον έλεγχο της Favorit.

Η εξαγορά τελεί υπό τις συνήθεις εγκρίσεις των αρμοδίων αρχών. Η Favorit, η οποία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2002, είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στοιχηματισμού στη Ρωσία. Kατέχει πενταετή άδεια από την Ομοσπονδιακή Εφορία της Ρωσίας για τη διεξαγωγή αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, η οποία προβλέπει προγραμματισμένες ανανεώσεις.

Η Favorit πέτυχε πέρυσι επέκταση του χρόνου ισχύος της άδειάς της ύστερα από τη θεσμοθέτηση αυστηρότερου κανονιστικού πλαισίου στη Ρωσία, όσον αφορά στο στοίχημα. Επομένως, έγινε μία από τις λίγες εταιρείες που κατέχουν άδεια στην αγορά στοιχηματισμού της χώρας, η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα $2 δισ.