Ο Όμιλος Intralot γνωστοποιεί την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Τσεχία υλοποιώντας τη συμφωνία συνεργασίας με τη Fortuna sazkova kancela, a.s., θυγατρική του Ομίλου Fortuna Entertainment N.V., (Fortuna), μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης, η οποία διαθέτει σημεία πώλησης στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

H Intralot παρείχε το κεντρικό σύστημα και θα προμηθεύσει σταδιακά έως 3.500 τερματικά για τη λειτουργία μιας ευρείας γκάμας τυχερών παιχνιδιών (αριθμοπαιχνίδια, παιχνίδια γρήγορων κληρώσεων και στιγμιαία λαχεία). Η έναρξη της λειτουργίας πραγματοποιείται σήμερα, με περισσότερα από 700 σημεία πώλησης ήδη σε λειτουργία, τα οποία αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.000 σε μερικές εβδομάδες. Το συμβόλαιο έχει δεκαετή (10) διάρκεια.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου διαχείρισης και υποστήριξης που υπέγραψαν τα δύο μέρη, η Intralot ανέλαβε να παρέχει στη Fortuna το κεντρικό σύστημα, LOTOS O/S, τις τερματικές μηχανές, καθώς και επιπρόσθετες υπηρεσίες. Η Intralot αναμένεται να ολοκληρώσει την εγκατάστασή των τερματικών εντός του 2012.