Η Intralot συμμετείχε στη Σύνοδο της Παγκόσμιας Επιτροπής Διαχείρισης Ασφάλειας της "Ένωσης Ελέγχου Πληροφοριακών Συστημάτων (Information Systems Audit and Control Association - ISACA)" για τη δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου πάνω στη διαχείριση της Πληροφοριακής Ασφάλειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο του Καναδά.

Ο ISACA αποφάσισε τη δημιουργία ενός νέου Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Μοντέλου πάνω στη Διαχείριση της Πληροφοριακής Ασφάλειας, εισάγοντας νέες παραμέτρους, οι οποίες θα καλύψουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ασφαλείας των σύγχρονων οργανισμών.

Η Intralot, ως μέλος της Ομάδας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Μοντέλου, όπως υποστηρίζει, συνεισφέρει στη δημιουργία ενός μοντέλου, το οποίο αντιμετωπίζει την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων ως ένα σύνολο δυναμικών αλληλεπιδράσεων μεταξύ του οργανισμού, των ανθρώπων, της τεχνολογίας και των διαδικασιών μίας εταιρείας.

Ο ISACA με περισσότερα από 75.000 μέλη σε περισσότερες από 160 χώρες, είναι ένας αναγνωρισμένος οργανισμός στη διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, ελέγχου και ασφαλείας.