Η Intralot υπέγραψε συμβόλαιο με τη Loteria de Concepcion στη Χιλή για την παροχή τεχνολογικών λύσεων και τη διαχείριση τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

To συμβόλαιο έχει 7ετή διάρκεια με δυνατότητα τριών ετήσιων ανανεώσεων. Επιπρόσθετα, τα δύο μέρη συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συμφωνία τους στη Λατινική Αμερική. Η Loteria de Concepciοn, με έτος ίδρυση το 1921, είναι η παλαιότερη λοταρία της Χιλής και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους διαχειριστές τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.  Προσφέρει πληθώρα τυχερών παιχνιδιών, όπως τα KINO, IMAN, Kino5, Raspes, BOLETO, κα, έχοντας λάβει τη σχετική άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών της Χιλής.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, σχολίασε: “Πιστεύουμε πως η Χιλή είναι μία ενδιαφέρουσα χώρα, γεμάτη προκλήσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η χώρα αυτή αποτέλεσε έναν από τους πρώτους σταθμούς του ταξιδιού μας στον κόσμο, καθώς πιστέψαμε από την αρχή στη δυναμική της τοπικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών. Είμαστε πεπεισμένοι πως μέσω της συνεργασίας μας με τη Loter?a de Concepci?n θα καταφέρουμε να δώσουμε ώθηση στις πωλήσεις της Λοταρίας και να την στηρίξουμε στο ευαγές έργο της και να αναζητήσουμε ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής.”