Η INTRALOT υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την κρατική Λοταρία της Κροατίας, Hrvatska Lutrija d.o.o, σε συνέχεια του αρχικού μονοετούς συμβολαίου που υπέγραψαν τα δύο μέρη τον Απρίλιο του 2009 για την προμήθεια, τη συντήρηση και την υποστήριξη ενός συστήματος διαδικτυακών παιχνιδιών, καθώς και την παροχή τρισδιάστατων διαδικτυακών παιχνιδιών νέας γενιάς.

Σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο η  INTRALOT, μέσω της θυγατρικής της INTRALOT Interactive, θα παρέχει ένα πιστοποιημένο λογισμικό για το παιχνίδι ΚΙΝΟ (KENO RNG) το οποίο θα χρησιμοποιηθεί τόσο στο παραδοσιακό παιχνίδι που προσφέρεται στα σημεία πώλησης, όσο και στο διαδίκτυο. Ακόμα η INTRALOT θα σχεδιάσει και θα εισάγει στην αγορά τρία νέα ηλεκτρονικά ξυστά λαχεία και θα πραγματοποιήσει μερικές βελτιώσεις και αλλαγές στην υφιστάμενη ιστοσελίδα της Λοταρίας (www.lutrija.hr).

Τέλος θα παρέχει στη Hrvatska Lutrija d.o.o και άλλες τεχνικές υπηρεσίες, όπως την ενοποίηση με άλλα συστήματα. Εκτός από τo νέο συμβόλαιο, η INTRALOT βρίσκεται στη διαδικασία  να παραδώσει στο άμεσο μέλλον πέντε νέα παιχνίδια, τα οποία θα εμπλουτίσουν το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο της κροατικής κρατικής Λοταρίας. Περιλαμβάνουν παιχνίδια Ιπποδρομιακών αγώνων, καθώς και άλλα παιχνίδια, όπως Roulette Deluxe, Lucky Dice, Victory At Sea, Super Goal.