Συμπληρώνοντας ήδη 11 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Πληροφορικής και στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και λύσεων υψηλής τεχνολογίας, η INTTRUST είναι πλέον Microsoft Cloud Solutions Provider Tier-1.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με τη Microsoft, η INTTRUST καλωσορίζει τους πελάτες της στο Cloud Solution Provider πρόγραμμα και τους καθοδηγεί στην εποχή του Modern Workplace και του Digital Transformation. Τα πλεονεκτήματα του CSP προγράμματος για τους πελάτες προβλέπουν μηνιαία ή ετήσια τιμολόγηση και σημαντικά οικονομικά οφέλη χωρίς upfront κόστη, υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις. Η INTTRUST παρέχει επιπλέον Value Added υπηρεσίες και direct support, τόσο για το Azure Cloud Platform όσο και για το Office 365, χτίζοντας έτσι ακόμα πιο ουσιαστικές σχέσεις πελατών και συνεργατών.

Η εταιρία τα τελευταία χρόνια διατηρεί το Microsoft Gold επίπεδο διακρινόμενη για «Excellence in Customer Satisfaction» και «Country Partner of the Year 2013». Η INTTRUST, πάντα δίπλα στο πλευρό των πελατών της διακρίθηκε για την πακετοποιημένη λύση της «Azure and Secure», λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες μιας επιχείρησης για High Availability και Disaster Recovery, βασισμένη στην Azure αρχιτεκτονική και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της ως Digital Solutions Provider και απευθείας Tier-1 συνεργάτης πλέον.

«Σχεδιάσαμε μια εταιρία που θα την διαφοροποιούσε η τεχνογνωσία της και η επιμονή της στο ποιοτικό αποτέλεσμα, στοχεύοντας στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Με την αξιοποίηση του cloud μπορέσαμε να παρέχουμε υπηρεσίες σε πελάτες από τις ΗΠΑ ως την Κίνα, με χαμηλό κόστος», δηλώνει ο COO της εταιρίας Γιώργος Ντόντος και «είναι χαρά μας να είμαστε μέλος της Cloud for Growth πρωτοβουλίας και αρωγός στο Digital Transformation των πελατών μας».