Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Kaspersky Endpoint Security for Business, της νέας πλατφόρμας ασφάλειας για επιχειρήσεις, στην ελληνική αγορά.

Η νέα πλατφόρμα αποτελεί ορόσημο για την προσπάθεια ανάπτυξης της εταιρείας στην αγορά των λύσεων ασφάλειας για επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα με τη διάθεση του Kaspersky Endpoint Security for Business, η Kaspersky Lab στοχεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της στις κατηγορίες των μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, η Kaspersky Lab προχώρησε στην επέκταση του δικτύου των διανομέων της στην Ελλάδα.

Πέρα από την Talos Software & IT, η IDEAL Electronics έχει προστεθεί στο ρόστερ των συνεργατών της Kaspersky Lab για την αγορά των εταιρικών λύσεων ασφάλειας. Οι δύο εταιρείες θα έχουν την ευθύνη να αναπτύξουν το κανάλι των πωλήσεων για τα εταιρικά προϊόντα της Kaspersky Lab στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, θα παρέχουν βασική τεχνική υποστήριξη για τις λύσεις που θα υλοποιούνται σε διάφορες επιχειρήσεις – από μικρές εταιρείες έως μεγάλους οργανισμούς.