Η Konica Minolta εισήγαγε το Workplace Hub, μια νέα καινοτόμα επιχειρηματική λύση Πληροφορικής που ενοποιεί όλες τις τεχνολογίες ενός οργανισμού μέσω μίας ενιαίας κεντρικής πλατφόρμας.

Ενεργώντας ως ένα κομβικό σημείο που απλοποιεί τις IT διαδικασίες σε έναν οργανισμό, το Workplace Hub υπόσχεται να αυξήσει την αποδοτικότητα μειώνοντας το συνολικό κόστος της διαχείρισης της Πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών, καθώς και την παροχή σε πραγματικό χρόνο πληροφοριών που βασίζονται σε δεδομένα που συμβάλλουν στη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών.

Ο Dennis Curry, Vice President and Director of Business Innovation and R&D της Konica Minolta, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Το Workplace Hub θα αναπτυχθεί έτσι ώστε να γίνει η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που απαιτούνται από το χώρο εργασίας του μέλλοντος. Επιπλέον, απλοποιεί τις λειτουργίες ΙΤ σήμερα και ανοίγει το δρόμο για νέες συναρπαστικές ενσωματώσεις, όπως τα AI και intelligent edge computing, για να αποτελέσει ένα κεντρικό κομμάτι της ψηφιακής οργάνωσης του μέλλοντος».

«Το Workplace Hub όχι μόνο επιτρέπει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να πραγματοποιήσουν έναν αποτελεσματικό ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και να προστατευτούν μελλοντικά από το κύμα τον τεχνολογικών καινοτομιών που ήδη έχουν διεισδύσει στο επιχειρησιακό περιβάλλον» δήλωσε ο Shoei Yamana, Yamana, CEO and President της Konica Minolta Inc. Η πρώτη έκδοση του Workplace Hub θα είναι διαθέσιμη από το Φθινόπωρο του 2017.