Παρουσία πελατών, συνεργατών, προσωπικού και φίλων γιόρτασε η KPMG τα 40 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο WESTIN στον «Αστέρα Βουλιαγμένης» και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και στα σημεία σταθμούς της εταιρείας εδώ και τέσσερις δεκαετίες σε μια αναδρομή που ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ιστορία της KPMG στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1971 με την ίδρυση του ελληνικού γραφείου της Peat Marwick Mitchell. To 1981 ιδρύθηκαν το φορολογικό και συμβουλευτικό τμήμα της εταιρίας με απώτερο σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες. Η συγχώνευση της Peat Marwick Mitchell και της KMG δημιούργησαν το 1986 την KPMG, τη μεγαλύτερη τότε εταιρεία ελεγκτών στον κόσμο στην οποία εντάχθηκε το ελληνικό γραφείο.

Σήμερα η KPMG απασχολεί περισσότερους από 350 εργαζόμενους, διαθέτει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο και σχέσεις εμπιστοσύνης με μεγάλες εταιρείες όλων των κλάδων και συχνά βραβεύεται για τις υπηρεσίες της, με πιο πρόσφατα παραδείγματα την ανάδειξή της ως Superbrand το 2010 καθώς επίσης και ως “Best Concultancy Firm” από το έγκριτο περιοδικό World Finance.