Η Lamda Hellix, θυγατρική της Lamda Development, πρόσφατα αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη το 2010 με το Best European Green Initiative Award και το 2009 ως Best Regional Data Centre Operator in Europe, διοργανώνει σε συνεργασία με την APC by Schneider Electric και τη συμμετοχή του EU Code of Conduct και της GreenPeace, την ημερίδα "Going Green on Data Centers" στις 24 Νοεμβρίου, στο Divani Caravel Hotel.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση της ελληνικής αγοράς χρηστών Data Centers, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, σχετικά με τις υποδομές Green Data Centers και τη μείωση του κόστους που επιτυγχάνεται μέσω αυτών αλλά και η αφύπνιση της εταιρικής κοινωνικής συνείδησης σε περιβαλλοντικά ζητήματα που άπτονται υποδομών Data Centers. Καθώς η συμμετοχή είναι ελεύθερη θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 Για επιβεβαίωση συμμετοχής επικοινωνήστε με την Ευαγγελία Ρούντα στο 210 7450649 ή  [email protected], μέχρι την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.