Η εξαγορά της Cezanne Software είναι η πέμπτη εξαγορά της Lefebvre Software κατά τα τελευταία έξι χρόνια. Η συναλλαγή αυτή επιτρέπει στη Lefebvre να ενισχύσει την εμπειρία της και το εύρος των προϊόντων της, και να επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την Ευρώπη.

«Σε έξι χρόνια έχουμε τριπλασιάσει τον κύκλο εργασιών μας και έχουμε πετύχει με συνέπεια τους οικονομικούς μας στόχους. Αυτή η οικονομική μας δύναμη, μας επέτρεψε να ακολουθήσουμε μια φιλόδοξη στρατηγική που έχουμε θέσει από το 2007. Η εταιρεία μας επεκτείνεται, και σήμερα ξεκινάμε μια σημαντική νέα φάση, η οποία θα αυξήσει την προβολή μας στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία και θα ανοίξει νέες αγορές για μας στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα και στην Αμερική», λέει η διευθύνουσα σύμβουλος της Lefebvre Software, Viviane Chaine-Ribeiro.

Η σουίτα της Cezanne Software προσφέρει λύσεις HCM και περιλαμβάνει τα λογισμικά: Connect, Enterprise και HRCharter, τα οποία έχουν υλοποιηθεί σε πάνω από 700 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τις πιο γνωστές διεθνείς εταιρείες. Το λογισμικό και οι  υπηρεσίες της Cezanne προσθέτουν μια νέα σημαντική διάσταση στην ήδη υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων Talentia για τη διαχείριση της εταιρικής απόδοσης (Οικονομικών, CPM, Ενοποίηση Αποτελεσμάτων, Πληροφόρησης, Προϋπολογισμού και HR-μισθοδοσίας) ώστε να επιτευχθεί μια ολιστική προσέγγιση για τη στρατηγική διαχείριση των επιχειρήσεων.