Η εταιρεία LIME, μέρος του ομίλου Cable & Wireless Communications (CWC) στην Καραϊβική, γνωστοποίησε ότι θα εκσυγχρονίσει το κινητό δίκτυό της σε 12 διαφορετικές περιοχές της Καραϊβικής.

Η Ericsson θα διευκολύνει αυτό τον εκσυγχρονισμό αναπτύσσοντας το τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο κορμού και multi-standard radio base stations RBS 6000, ενισχύοντας τις δυνατότητες του δικτύου της LIME. Για αυτό το λόγο θα παρέχονται βελτιωμένες υπηρεσίες κινητής ευρυζωνικότητας για τους χρήστες στην Anguilla, στην Antigua, στα Barbados, στα British Virgin Islands, στα Cayman Islands, στη Dominica, στη Grenada, στο Montserrat, στο Saint Kitts & Nevis, στο Saint Lucia, στο Saint Vincent & Turks και τα Caicos.

Ο όμιλος CWC παρέχει mobile υπηρεσίες σε όλα τα νησιά της Καραϊβικής, που σημαίνει ότι όλοι οι κάτοικοι στην περιοχή, οι οποίοι είναι πελάτες της LIME θα επωφεληθούν από τον εκσυγχρονισμό του δικτύου, θα απολαμβάνουν γρήγορη και χωρίς δυσκολία σύνδεση σε smartphones, tablets και άλλες φορητές συσκευές.