Η McCain Foods Limited, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Καναδικές επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο, επέλεξε τις λύσεις SAP for Consumer Products με στόχο να εδραιώσει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά.

Η McCain είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων, όπως προτηγανισμένες πατάτες, ορεκτικά, πίτσες, επιδόρπια κ.α., με δραστηριότητες που εκτείνονται σε όλο τον κόσμο. Σκοπός της εταιρείας ήταν να βελτιώσει περαιτέρω τις επιδόσεις των βασικών επιχειρησιακών της δραστηριοτήτων.

Υλοποιώντας τις λύσεις SAP for Consumer Products και αξιοποιώντας τις ενσωματωμένες βέλτιστες πρακτικές της, η McCain προσβλέπει στην ολοκληρωμένη ενοποίηση των συστημάτων της σε όλο το εύρος της επιχείρησης – από τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας έως και τη χρηματοοικονομική διαχείριση. Απώτερος στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση της καινοτομίας, τόσο σε λειτουργικό επίπεδο, όσο και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Οι λύσεις της SAP ενοποιούνται πλήρως με κορυφαίο λογισμικό επιχειρησιακής υποστήριξης και ανάλυσης, επιτρέποντας έτσι στις εταιρείες του κλάδου να βελτιστοποιήσουν τις βασικές λειτουργικές τους διαδικασίες και να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους σε σημεία όπως η χρηματοοικονομική απόδοση, η προώθηση της προϊοντικής καινοτομίας και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.