Η MD5 υπέγραψε συμφωνία με τη Sentrigo, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή λογισμικού ασφάλειας για βάσεις δεδομένων, για διανομή των προϊόντων της τελευταίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Προωθώντας τα προϊόντα της Sentrigo, η MD5 θα έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για αποτελεσματικές και δοκιμασμένες λύσεις συμμόρφωσης σε περιβάλλοντα βάσεων δεδομένων. Η Sentrigo προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων ασφάλειας για βάσεις δεδομένων, όπως vulnerability assessment, compliance auditing, activity monitoring, και intrusion prevention.

Το προϊόν Sentrigo Hedgehog Enterprise προσφέρει παρακολούθηση και καταγραφή της κίνησης σε όλο το εύρος της βάσης δεδομένων, καθώς και προστασία σε πραγματικό χρόνο από λάθος χρήση ή εισβολές από το εξωτερικό του δικτύου. Το Hedgehog DBscanner αποτελεί τη λύση vulnerability assessment της Sentrigo, και μπορεί να ελέγξει το κατά πόσο είναι εκτεθειμένη η βάση δεδομένων σε θέματα ασφάλειας, προσδιορίζοντας έτσι τους κινδύνους που σχετίζονται με τα ευαίσθητα δεδομένα.